El Junior passa per sobre del Lille MHC a la primera jornada de l'Eurohockey Club Trophy

Carlota Petchamé, jugadora del Junior / Font: Rfeh.es

El Junior debuta a l'Eurohockey Club Trophy sotmetent (7-0) el campió francès, el Lille MHC, a la primera jornada del grup B. Les de Joan Vidal no han encetat el marcador fins el segon quart, però des de llavors l'equip ha mostrat la seva millor faceta golejadora i ha acabat anotant set gols. Paz Codina ha estat la protagonista amb tres gols, tots ells d'stroke, Cristina Guinea n'ha marcat dos i Carolina Garcia i Mariona Serrahima n'han fet un cadascú.

El retorn del Junior a la competició continental 25 anys després ha estat d'allò més plàcid. Tot i que el primer quart ha estat sense gols, amb dos equips tastant el nivell de l'altre i avaluant per on es podia fer mal, el Junior ha posat l'accelerador al segon i ha encarrilat el partit abans del descans. Cristina Guinea ha fet el primer al minut 20, i Paz Codina ha transformat dos strokes al 25 i al 28 per marxar al descans amb un ja còmode 3 a 0.

A la segona part, Carolina Garcia ha seguit ampliant marges amb el quart gol, que ha arribat en un penal córner, i només un minut més tard Mariona Serrahima s'ha unit al festival golejador amb el cinquè. Paz Codina ha arrodonit el seu precís partit des del punt de l'stroke amb la tercera diana des d'aquesta distància, i Guinea ha situat el setè i definitiu a 10 minuts del final. El Junior es veurà les cares aquest dissabte amb el el Dynamo-Tsop Moscomport, campió rus, a tres quarts de sis de la tarda a la segona jornada del grup B.