El PHC Sant Cugat es regala una festa farcida d'emotivitat, alegria i comiats per celebrar l'ascens


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat celebra la històrica fita de l'ascens a l'Ok Lliga amb una festa plena d'emotivitat, alegria i familiaritat, i que ha tingut en Xavi Serrallonga el principal protagonista. El jugador del planter, que la temporada que ve jugarà a Itàlia, ha viscut un comiat idíl·lic, en una celebració que ha arribat després de l'últim partit a casa del Patí Hoquei a Primera Divisió, que ha acabat amb un contundent triomf (11-1) davant un Rivas Las Lagunas ja descendit.

El Patí Hoquei s'ha regalat una festa acord amb la magnitud de l'èxit d'ascendir a l'Ok Lliga. De nou l'entitat ha estat a l'alçada del rendiment esportiu, i ha reunit un bon grapat de jugadors del planter que han felicitat els jugadors del primer equip. Abans de la festa s'ha disputat l'últim matx del curs a casa, segurament el menys important d'aquest dissabte, que ha acabat amb una contundent victòria local amb gols per a tots els gustos.

Menció destacada per a Cesc Maideu, el jove jugador del primer equip que ha mostrat la seva ambiciosa qualitat i que ha estat el màxim golejador amb tres dianes, i per Xavi Serrallonga, que després de créixer al parquet del pav 2 com a jugador marxa deixant l'equip el més amunt possible. Després de marcar l'últim dels gols del Patí Hoquei no ha pogut contenir les llàgrimes, moment en què s'ha iniciat el particular homenatge al jugador i a la rest dels seus companys.

Els jugadors del planter han fet el passadís amb l'estic amunt i amb confeti a Joan Carles Vadillo, el seu staff tècnic i a tota la plantilla, i l'últim a creuar ha estat Serrallonga. El jugador ha rebut de la mà del president del club, Francesc Marzà, i del capità del primer equip, Pau Gilabert, un parell de records de la seva trajectòria i de l'ascens. Després dels parlaments, han agafat el relleu els càntics, els salts i una foto final de família per cloure una festa per recordar.

Més enllà de la celebració per l'ascens, els resultats d'aquesta penúltima jornada han fet que el Patí Hoquei arribi a l'últim partit com a colíder, empatat amb el Calafell però amb l'average perdut, així que es jugarà el títol de lliga en un darrer cap de setmana en què, alhora, serà jutge per definir la tercera plaça d'ascens a l'Ok Lliga: se la juguen el Manlleu i l'Alcobendas, i els vermell-i-negres visiten la pista manlleuenca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.