El Junior també es desfà amb comoditat del Tsop Moscomport i frega la final de l'Eurohockey Trophy

Mariona Serrahima, autora d'un gol

El Junior torna a vèncer amb facilitat a la segona jornada del grup B de l'Eurohockey Club Trophy (5-1) davant el Dynamo-Tsop Moscompor, campió de Lliga i Copa a Rússia. Les santcugatenques sumen dos triomfs en les dues primeres jornades de la lligueta i freguen el lideratge definitiu, o el que és el mateix, la final. Les de Joan Vidal tancaran aquesta fase aquest diumenge a dos quarts de quatre davant l'equip amfitrió, el Monkstown HC irlandès.

El Junior està demostrant que no té aturador a l'Eurohockey Club Trophy: dos triomfs contundents en els dos partits que ha disputat el situen virtualment a la final, fet que acabarà de corroborar aquest diumenge quan s'enfrontin a un Monkstown que va perdre contra, precisament, el Dynamo-Tsop Moscompor, a qui les santcugatenques han superat amb total solvència. A diferència del primer partit, el primer gol ha arribat ben d'hora: al primer minut mitjançant Mariona Serrahima.

Carol Garcia, al minut 9, ha fet el segon de penal córner, i el tercer ha arribat abans del descans obra de Carlota Petchamé. Amb el matx encarrilat, Anna Riba i Paz Codina han situat un contundent 5 a 0 al tercer quart, un marcador que només ha pogut maquillar Bogdana Sadovaia a l'últim període. El Junior lidera ara el grup B amb aquestes dues victòries i només una catàstrofe l'apartaria del lideratge, que dona el bitllet a la final.