El Junior assoleix una classificació històrica per a la Final Four i s'enfrontarà al Club de Campo a semis


  • Comparteix:

El masculí del Junior d'hoquei herba jugarà les semifinals de la Divisió d'Honor davant el Club de Campo després de desfer-se (4-0) del CD Terrassa als quarts de final. Els blau-i-negres es van endur el primer duel de l'eliminatòria de forma ajustada (2-1), però han respost amb contundència en el segon assalt, sobretot en una gran segona meitat plena d'efectivitat. Els de Roger Pallarols disputaran la final a quatre d'aquí a dues setmanes a les instal·lacions del Polo, en una classificació històrica del club. L'altra semifinal la jugaran el Polo i l'Atlètic Terrassa.

Una primera meitat igualada, entre dos equips que no volien cometre cap pas en fals, ha allunyat el perill de les àrees. El Junior ha tingut més presència, protagonista amb la pilota i clar dominador del joc, davant un CD Terrassa còmode en defensa, tancat al darrere per sortir al contraatac. L'empat, però, s'ha mantingut fins a un tercer quart farcit de penals-córner en què l'efectivitat dels blau-i-negres ha estat determinant.

Els terrassencs han colpejat primer i haurien pogut decantar la balança al seu favor, però no han estat encertats en el llançament. El Junior, en canvi, no ha desaprofitat el tret i Gerard Garcia ha obert la llauna per alliberar els seus. El gol ha servit de bàlsam, ha donat ales als de Pallarols i ha enfonsat un CD Terrassa indefens davant la tempesta d'ocasions santcugatenca.

De nou des del penal-córner i a través de vertiginosos contraatacs, el Junior ha rematat amb contundència amb dianes de Javi Garcia, Nil Marí i Sergi Enrique per certificar una classificació històrica per a la Final a Quatre de la Divisió d'Honor.

El tècnic de l'equip, Roger Pallarols, explica que l'equip té l'ambició de guanyar la lliga.

Roger Pallarols

Si una cosa hem intentat cambiar és l'ambició. Anem a la Final Four a guanyar, tenim moltes ganes i arribem en plena forma.


L'equip, per tant, visita d'aquí a dues setmanes les instal·lacions del Polo per jugar les semifinals davant el Club de Campo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.