El Vila-sana no es presenta i el Patí Hoquei femení avança en la lluita pel cinquè llloc


  • Comparteix:

L'equip de Joan Carné lluita per acabar en cinquena posició

L'equip de Joan Carné lluita per acabar en cinquena posició

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha avançat de ronda en la lluita per la cinquena posició final a la Nacional Catalana després de superar l'eliminatòria davant el Vila-sana B per incompareixença del rival. Les del Pla d'Urgell, que comparteixen diverses jugadores amb el primer equip, no han vingut a Sant Cugat després de disputar ahir matx d'OK Lliga a Gijón. El Patí Hoquei jugarà pel cinquè o sisè lloc davant el guanyador del duel Cerdanyola B-Vilanova B.

Després de guanyar el primer partit a casa per un ajustat 2-1, les santcugatenques van perdre la setmana passada (2-0) a domicili del Vila-sana. El tercer i últim partit s'havia de disputar aquest diumenge al pav 2 però el rival no s'ha presentat.

El tècnic del Patí Hoquei, Joan Carné, explica per què.

Joan Carné

El Vila-sana va jugar ahir a Gijón partit d'OK Lliga. Avui venien amb avió i ens van avisar que no arribarien a temps. Suposo que no tenien ganes de venir.


Carné també es mostra molt crític amb el sistema de competició de la federació i amb el fet que diversos equips com el Vila-sana comparteixin jugadores entre el filial i el conjunt d'OK Lliga.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.