El Junior femení perd l'EuroHockey Club Trophy als penals davant el Holcombe


  • Comparteix:

El Junior, subcampió de l'EuroHockey Club / Font: Xavi Riba

El Junior, subcampió de l'EuroHockey Club / Font: Xavi Riba

L'equip femení del Junior d'hoquei herba perd l'EuroHockey Club Trophy a la tanda de penals (4-2) davant el Holcombe anglès a Dublín. El temps reglamentari ha acabat amb empat (1-1), però les angleses han estat més encertades des del punt fatídic. Carlota Petchamé ha estat escollida millor jugadora del campionat.

El Junior no ha pogut aixecar un títol europeu en una final marcada per la igualtat entre tots dos conjunts. Les angleses s'han avançat a les acaballes del segon quart amb un penal còrner transformat per Leah Wilkinson. A la represa, les de Joan Vidal han aconseguit empatar a través d'Stefania Piris en un penal còrner. El darrer quart també ha estat igualat i el marcador no s'ha mogut.

A la tanda de penals, les angleses han estat més encertades i el Junior ha errat dues vegades. El Holcombe ha aixecat la copa i les santcugatenques finalitzen subcampiones.

El Junior afrontarà aquest cap de setmana el quarts de final pel títol de lliga davant el CD Terrassa a l'estadi Lluís Serrahima. Dos partits, dissabte i diumenge, que decidiran qui accedeix a les semifinals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.