Guinea (Junior): 'Els dos partits són dues finals, s'han d'anar a guanyar les dues sense fer números'


  • Comparteix:

Cristina Guinea, jugadora del Junior / Font: Enrico Hockey

Cristina Guinea, jugadora del Junior / Font: Enrico Hockey

La jugadora del Junior femení d'hoquei herba, Cristina Guinea, considera que no es pot especular amb el format de quarts de final del play-off de Divisió d'Honor, que el seu equip disputa aquest cap de setmana davant el CD Terrassa, i anar a guanyar tant el partit que es juga dissabte com el de diumenge, independentment del resultat del primer matx. Guinea diu també que les egarenques tenen present el record de l'any passat, quan les blau-i-negres les van eliminar als shoot-outs, fet que les fa més perilloses.

ESCOLTA-HO


Repassa les frases destacades de l'entrevista:

'Estem molt animades després de l'Eurohockey Club Trophy. A la final vam jugar contra un rival molt fort i vam tenir oportunitats per guanyar, a nivell de joc vam acabar molt contentes'.

'L'experiència a Europa ens anirà bé. El fet d'haver jugat bé i haver tingut tant a prop el títol ens fa saber que podem fer-ho'.

'Els dos partits són dues finals, s'han d'anar a guanyar les dues sense fer números'.

'Ens esperem una eliminatòria molt dura. L'any passat el Junior les va eliminar als shoot-outs, i aquest any no ho volen tenir a prop, sinó accedir a la Final a Quatre'.

'Pel que fem, cada vegada tenim més pressió, però la gent es comença a cansar a quedar-se a les portes. Ara bé, s'ha de controlar la pressió'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.