El santcutgatenc Nani Usé deixa l'Egara i fitxa pel White Star de la Lliga Belga d'hoquei herba


  • Comparteix:

Nani Usé, un santcugatenc que jugarà a Bèlgica / Font: Whitehockey.be

Nani Usé, un santcugatenc que jugarà a Bèlgica / Font: Whitehockey.be

El jugador santcugatenc d'hoquei herba Nani Usé jugarà la temporada que ve a una de les competicions més potents del món: la Lliga Belga. Usé deixarà l'Egara i fitxarà pel White Stars de Brussel·les, conjunt que acaba d'ascendir a la màxima categoria estatal. El jugador de Sant Cugat vol aprofitar l'experiència per créixer com a jugador en una competició potent i millorar l'anglès i el francès.

Nani Usé amplia horitzons i formarà part d'un club que considera 'familiar' però que ha ampliat el pressupost per competir en una lliga en què, si no es fan incorporacions, els equips que acaben de pujar acostumen a patir de valent. Fa prop d'un mes, Usé es va posar en contacte amb l'entitat i hi va anar a fer una prova. L'staff tècnic va quedar satisfet amb el santcugatenc, que ocupa una posició al camp que l'equip buscava.

Així, el jugador marxarà a terres belgues després de copsar que el perfil d'equip que és el White Stars també s'adequa a les seves necessitats.

Nani Usé

Sempre havia pensat que volia jugar a alguna altra lliga europea, i més encara una lliga potent com ho és la belga.


A més, des del club ja li han ofert la possibilitat de millorar idiomes, amb sessions d'anglès i francès, fet que també valora Usé.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.