Xavi Torras (CD Terrassa): 'L'acumulació de partits a l'última setmana pot passar factura al Junior'


  • Comparteix:

Xavi Torras, tècnic del CD Terrassa / Font: Scorrd.com

Xavi Torras, tècnic del CD Terrassa / Font: Scorrd.com

El tècnic del Club Deportiu Terrassa i rival aquest cap de setmana del Junior als quarts de final de la Divisió d'Honor femenina, Xavi Torras, apunta en una entrevista a Cugat.cat que l'acumulació de partits de les santcugatenques a l'última setmana pot suposar un avantatge per al seu equip. Les de Joan Vidal van jugar quatre partits entre divendres i dilluns passat a l'Eurohockey Club Trophy, i això, segons Torras, pot pesar de cara a una eliminatòria físicament exigent, amb un matx dissabte i un altre diumenge.

ESCOLTA-HO

Repassa les frases destacades de l'entrevista:

'Arribem en bona dinàmica. Físicament arribem bé i, sobretot, amb molta il·lusió i moltes ganes'.

'Espero una eliminatòria molt igualada. El fet d'enfrontar-se quart i cinquè fa que sigui l'eliminatòria més difícil de preveure'.

'Plantegem la sèrie com un partit molt llarg. Som conscients que són en dos dies, però al mateix camp i un dia rere l'altre'.

'La principal idea és no quedar mort dissabte, que arribi diumenge viva. L'any passat ja es va mostrar que això era clau'.

'L'atzar ha fet que haguem competit les dues vegades en aquest format de play-off amb el Junior. L'any passat ja vam donar guerra i aquest any volem donar la volta a la moneda'.

'Penso que no fas net amb l'acumulació de partits. Elles venen de jugar quatre partits en quatre dies, i a principi d'aquesta setmana estaven en un altre país en una altra competició. Penso que això pot passar factura'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.