El Junior fa un partit rodó a les àrees per endur-se el primer assalt dels play-offs davant el CD Terrassa


  • Comparteix:

El femení del Junior d'hoquei herba supera el primer assalt dels quarts de final de la Divisió d'Honor amb solvència (3-0) davant un CD Terrassa combatiu, superat en la pugna de les àrees. Les blau-i-negres s'han servit d'efectivitat i solidesa defensiva per fer un pas cap a la final a quatre amb dianes d'Anna Gil, Caro Garcia i Mariona Serrahima. L'equip de Joan Vidal disputa el segon partit de l'eliminatòria davant les terrassenques aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia, de nou al Lluís Serrahima.

El duel, condicionat per la màxima igualtat entre tots dos equips, s'ha decidit a les àrees, on el Junior ha fet una demostració de força i maduresa. Les terrassenques han avisat la porteria de Txell Grau en dues ocasions des del penal-córner, però la defensa santcugatenca s'ha mostrat impenetrable. El Junior, d'altra banda, ha activat el binomi Serrahima-Gil per obrir la llauna amb una deliciosa rematada de la '9' blau-i-negra i marxar al descans amb avantatge per la mínima.

El CD Terrassa ha posat tota la carn a la graella a la represa, i ha tancat el Junior a la seva àrea amb les jugades de més perill del tercer quart. L'aiguat terrassenc, però, ha quedat en no res i les blau-i-negres han recuperat sensacions des del penal-córner, amb un gran gol de Caro Garcia. Ja en l'últim període, després d'una errada en fase de creació visitant, la capitana Carlota Petchamé ha cedit la pilota a Serrahima perquè fes el definitiu 3 a 0.

D'aquesta manera, l'equip de Joan Vidal colpeja en el primer assalt dels quarts de final i haurà de rematar l'eliminatòria aquest diumenge, amb els ulls posats a la final four. En la resta d'eliminatòries, el Club de Campo, el Polo i la Complutense han pres avantatge en aquest primer partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.