El Junior es torna a veure les cares amb el Club de Campo, aquesta vegada a les semifinals de la lliga


  • Comparteix:

El Junior femení celebrant l'accés a la final a quatre

El Junior femení celebrant l'accés a la final a quatre

El femení del Junior d'hoquei herba afronta aquest dissabte a les onze del matí el partit de semifinals de la Divisió d'Honor contra el Club de Campo, vigent campió i botxí de les blau-i-negres les dues últimes temporades, al camp del Reial Club de Polo, l'amftrió de la 'final four'. L'equip disputarà per tercer any consecutiu la cita decisiva del curs.

El Junior arriba al matx després de superar el CD Terrassa als quarts de final, que va acabar amb un resultat global de 4 a 1 favorable a les santcugatenques. L'equip afronta aquesta cita després de caure dos anys consecutius contra el Club de Campo. L'entrenador del Junior, Joan Vidal, ha destacat a Cugat.cat que l'equip 'ha de donar la millor versió individual i col·lectiva' per tenir opcions.

Joan Vidal

Quan jugues contra un equip tan treballat, tan complet, amb tants internacionals, tot allò que depèn de tu ho has de fer a un alt nivell. Si això es dóna, l'equip té qual·litat de sobres.


L'altra semifinal la disputaran el Club Reial de Polo i la Reial Societat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.