El Club de Campo, últim obstacle del Junior per arribar a la final de la Divisió d'Honor


  • Comparteix:

El Junior va accedir a la final a quatre després de superar el CD Terrassa

El Junior va accedir a la final a quatre després de superar el CD Terrassa

El masculí del Junior d'hoquei herba s'enfronta al Club de Campo aquest dissabte a les cinc de la tarda per fer-se un lloc a la final de la Divisió d'Honor. Els blau-i-negres disputaran per primera vegada en la seva història 'la final four' després de superar el CD Terrassa als quarts de final per 6 a 1 en el comput global. Els jugadors de Roger Pallarols volen culminar una temporada històrica després d'acabar segons a la fase regular i no perdre cap partit en tota la segona volta.

El tècnic blau-i-negre, Roger Pallarols, ha explicat a Cugat.cat que el partit 'enfronta dues maneres de jugar completament diferents' i que no s'han de posar 'la medalla de preferits'.

Roger Pallarols

El Club de Campo és un rival amb qui hem jugat i a qui no hem guanyat. Per guanyar-los hem de fer les coses molt bé i no posar-nos la medalla de preferits. S'enfronten dues maneres de jugar totalment oposades.


El tècnic haurà d'esperar fins el dia del partit per saber si pot comptar amb un dels titulars de l'equip, Gabi Dabanch, que ja es va perdre la segona part de la tornada dels quarts de finals per culpa d'una elongació.

L'altra semifinal la jugaran el Polo i l'Atlètic Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.