Sant Cugat serà la subseu dels Roller Games d'hoquei patins al juliol de 2019


  • Comparteix:

La selecció espanyola defensarà títol dels Roller Games a Sant Cugat / Font: cedida

La selecció espanyola defensarà títol dels Roller Games a Sant Cugat / Font: cedida

Sant Cugat serà la subseu de la competició d'hoquei patins dels Roller Games de 2019 la primera quinzena de juliol. El Pav 2 acollirà els partits oficials d'aquesta modalitat esportiva que reunirà les millors seleccions del món tant masculina com femenina. Els Roller Games es disputaran a Barcelona i comarca amb 11 disciplines sobre rodes i seran classificatoris per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

Barcelona, centre neuràlgic

Barcelona viurà del 5 al 14 de juliol de 2019 l'esdeveniment mundial de de totes les disciplines de roller sports. Més de 4.000 atletes participaran a la competició.

11 modalitats

L'Alpí, l'Artístic, el Roller Freestyle, el Descens, l'Inline Freestyle, l'Hoquei Línia, l'Hoquei Patins, el Roller Derby, l'Scooter, la Velocitat i l'Skateboard són les modalitats que es disputaran.

Satisfacció a Sant Cugat

El regidor d'Esports, Eloi Rovira, ressalta l'alt nivell d'hoquei patins que es veurà i l'impacte que tindrà Sant Cugat al món.

Eloi Rovira

Molt contents d'acollir un altre esdeveniment internacional.


Sant Cugat també acollirà la presentació de les seus del Vallès dels Roller Games. La selecció espanyola absoluta masculina i femení és la vigent campiona de la 1a edició disputada a Nanjing.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.