Joan Vidal renova un any més com a tècnic del primer equip femení del Junior


  • Comparteix:

Joan Vidal serà l'encarregat de dirigir el nou projecte 2018-2019 del Junior femení d'hoquei herba

Joan Vidal serà l'encarregat de dirigir el nou projecte 2018-2019 del Junior femení d'hoquei herba

Joan Vidal ha renovat per una temporada més al capdavant del Junior femení d'hoquei herba. Vidal complirà la quarta temporada consecutiva al capdavant del conjunt blau-i-negre en una campanya on ha assolit el subcamnpionat de lliga, de la Copa de la Reina i de l'EuroHockey Club Trophy.

Tercera etapa

Abans a l'actual etapa com entrenador del femení, Vidal havia entrenat l'equip santcugatenc en dos períodes, un de quatre anys, en el que va aconseguir l'ascens a Divisió d'Honor, i un de tres anys, amb els títols de campió d'Espanya d'hoquei sala i les semifinals per al play-off de lliga d'hoquei herba.

Temporada històrica

L'equip santcugatenc ha tancat la millor temporada de la història amb el Campionat de Catalunya d'hoquei herba i un triplet de subcampionats. La lliga es va escapar als strokes davant la Reial Societat, la Copa amb derrota contundent davant el Club de Campo i l'EuroHockey Club Trophy va ser per al Holcombe en derrotar a la final les santcugatenques als strokes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.