El Junior masculí i femení d'hoquei herba iniciaran la Divisió d'Honor com a locals


  • Comparteix:

El Junior femení vol tornar a celebrar victòries a la Divisió d'Honor / Font: Rfeh

El Junior femení vol tornar a celebrar victòries a la Divisió d'Honor / Font: Rfeh

El Junior femení iniciarà la Lliga de Divisió d'Honor amb la visita del Club de Campo el 22 de setembre en un matx entre els dos favorits per guanyar la competició. Les de Joan Vidal tancaran la lliga regular rebent el Taburiente canari el 5 de maig. L'equip masculí iniciarà la competició davant el Jolaseta a l'estadi Lluís Serrahima el 8 de setembre. Els de Roger Pallarols jugaran l'últim partit de lliga a Sant Cugat davant el Club de Campo l'1 de maig.

Les lligues de Divisió d'Honor s'inicien en dates diferents. Aquesta és la principal novetat de cara a la nova temporada 2018-2019. El Junior masculí debutarà amb un nouvingut a la categoria, el Jolaseta. El primer desplaçament dels de Roger Pallarols serà el 16 de setembre al camp del FC Barcelona.

El Junior femení es veurà les cares amb el Club de Campo en un duel d'aspirants pel títol. Les santcugatenques jugaran el primer partit com a visitants al camp del vigent campió de lliga, la Reial Societat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.