El Patí Hoquei Club Sant Cugat prepara l'Ok Lliga amb la disputa de la Lliga Catalana


  • Comparteix:

El Patí Hoquei jugarà per primera vegada la Supercopa Catalunya

El Patí Hoquei jugarà per primera vegada la Supercopa Catalunya

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat disputarà la Lliga Catalana per primera vegada, una competició que reuneix els conjunts catalans que militen a l'Ok Lliga, màxima categoria de l'hoquei patins estatal. El conjunt santcugatenc ha quedat enquadrat al grup C i tindrà com a rivals el Noia Freixenet, el Citylift Girona i el Lloret. La competició es disputarà entre el 25 d'agost i el 9 de setembre organitzat pel Comitè Català d'Hoquei Patins i la Federació Catalana de Patinatge.

El PHC Sant Cugat debutarà davant el Citylift Girona CH en el Pavelló Palau II el 25 d'agost. El segon el disputarà 3 dies més tard a casa contra el CH Lloret Vila Esportiva.I finalment, els homes de Joan Carles Vadillo tancaran la fase de grups amb el CE Noia Freixenet a Sant Sadurní. Aquest torneig està format pels 13 equips catalans que competiran a l'Ok Lliga durant el pròxim curs i l'Alcoi. El Reus Deportiu és el vigent campió després de derrotar el Noia Freixenet a la final del 2017 disputada a Igualada. L'edició del 2018 està formada per tres fases. La primera es jugarà entre el 25 i 28 d'agost i està integrada per quatre grups: 2 de 3 equips i la resta de 4.

GRUP A

FC Barcelona Lassa, Recam Làser CH Caldes i CE Vendrell

GRUP B

Reus Deportiu, CP Voltegrà i CP Vic

GRUP C

CE Noia Freixenet, Citylift Girona CH, CH Lloret Vila Esportiva i PHC Sant Cugat

GRUP D

Lleida Llista, Igualada HC Rigat, PAS Alcoi i Calafell Tot l'Any

Una vegada finalitzada la primera fase, els primers classificats de cada grup accediran als quarts de final que tindrà lloc el dimarts 4 de setembre a les 21 hores. Finalment, els semifinalistes accediran a la Final Four del 8 i 9 de setembre. Encara s'ha de designar una seu per aquests darrers duels.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.