El Junior jugarà davant el Racing Club de França i el Rock Rovers a la primera ronda de l'EHL


  • Comparteix:

El Junior ja coneix els rivals a la EHL

El Junior ja coneix els rivals a la EHL

L'equip masculí del Junior d'hoquei herba ha quedat enquadrat al grup D juntament amb el Racing Club de France i el Three Rock Rovers d'Irlanda a la primera fase de l'Euro Hockey League (EHL), màxima competició europea. Els de Roger Pallarols lluitaran per accedir a la segona fase en una competició que es disputarà a Barcelona entre el 5 i el 7 d'octubre a Barcelona. Els blau-i-negres participen a la competició europea després de finalitzar subcampions de lliga.

El Junior ja coneix els rivals que tindrà a la primera fase. L'objectiu dels blau-i-negres es finalitzar primers de grup per accedir a la segona ronda que es disputaria per Setmana Santa a Holanda. El tècnic, Roger Pallarols, es mostra ambiciós en aquesta primera fase.

Roger Pallarols

Jugar l'EHL és una oportunitat que no podem deixar escapar.


Pallarols ha destacat la qualitat del Racing Club France, subcampió de França, i l'experiència del Three Rock Rovers en aquesta competició.

Roger Pallarols

El Racing Club France és un dels equips hegemònics del seu país. El Rock Rovers té un gran potencial físic.


12 equips ja estan classificats per a la segona fase entre ells el Polo i l'Egara. Els altres quatre equips que integren el KO 16 sortiran d'aquesta primera fase. El Junior jugarà el dissabte 6 d'octubre i diumenge 7.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.