La selecció espanyola d'hoquei herba de Guinea i Petchamé s'estrena amb derrota davant l'Argentina al Mundial

Guinea en una imatge d'arxiu / Font: RFEH

Les jugadores del Junior Cristina Guinea i Carlota Pecthamé debuten al Mundial d'hoquei herba femení de Londres amb una contundent derrota (6 - 2) davant l'Argentina. Les 'Red Sticks' ocupen l'últim lloc del grup C i aquest dijous s'enfrontaran a Sud-àfrica on una derrota les deixaria pràcticament eliminades.

Cristina Guinea i Carlota Petchamé s'estrenen amb la selecció espanyola d'hoquei femení amb una derrota contra l'Argentina, una de les favorites per guanyar el títol mundialista.

Les 'Red Sticks' van entrar amb el peu dret al partit. Van pressionar amunt i al cap de tres minuts de l'inici es van avançar mitjançant un gol de Carola Salvatella. Però això va ser només un miratge abans de la tempesta, ja que Espanya va encaixar cinc gols en 23 minuts. Tot i que les espanyoles ho van intentar, l'Argentina va sentenciar amb el sisè gol al minut 48. Bea Pérez va acurtar distàncies amb el (6 - 2) un minut després, però va ser un gol que només va servir per maquillar el resultat.

Les noies d'Adrian Lock s'enfrontaran aquest dijous a l'una del migdia a Sud-àfrica, qui també va perdre el seu xoc davant l'Alemanya (3-1). Les africanes tindran el goal-average a favor en cas d'empat, pel que aquest enfrontament serà a vida o mort, ja que tot el que no sigui guanyar pràcticament acabaria amb qualsevol esperança per classificar-se a les rondes finals.