El seleccionador Adrian Lock lloa el paper de Guinea i Petchamé a la selecció espanyola


  • Comparteix:

El seleccionador espanyol, Adrian Lock / Font: Visibilitas.com

El seleccionador espanyol, Adrian Lock / Font: Visibilitas.com

Les jugadores del Junior i de la selecció espanyola absoluta, Cristina Guinea i Carlota Petchamé, juguen aquest dijous a l'una del migdia un partit vital contra Sud-àfrica per poder classificar-se per als vuitens de final del Mundial. En una entrevista amb el seleccionador, Adrian Lock, ha destacat el paper de les jugadores blau-i-negres tant en l'aspecte tècnic com també en el psicològic. La selecció va perdre contra l'Argentina en el primer partit i és última al grup C. En cas de no guanyar, les 'Red Sticks' pràcticament s'acomiadarien del Mundial de Londres.

Serà només el segon partit del Mundial de Londres pel combinat espanyol però ja s'ha convertit pràcticament en una final. Després de la contundent derrota contra l'Argentina (6-2) en el debut mundialista, el duel contra les sud-africanes serà clau per al futur de la selecció durant el campionat del món.

Adrian Lock està satisfet amb les sensacions prèvies al partit i ha destacat que han tingut més temps per estar unides, desconnectades i sobretot aprendre dels errors de la derrota davant l'Argentina. També ha assegurat que l'objectiu en aquest torneig estava marcat en joc i no de resultats. En ser preguntat per Cristina Guinea i Carlota Petchamé, el seleccionador ha volgut subratllar el seu pes dins de l'equp. De Guinea ha destacat el seu gran moment de joc i la seva autoexigència.

Adrian Lock

Cristina suma un any molt bo tant amb el seu club com a la selecció.


També ha lloat Carlota Petchamé, de qui assegura que està en el millor moment de la seva carrera i que aporta moltíssim en el lideratge de l'equip.

Adrian Lock

Crec que està jugant el millor hoquei de la seva vida.


El rival serà Sud-àfrica que també va perdre el seu primer partit contra Alemanya (3-1), l'altre integrant del grup C. Per tant, també serà un xoc a vida o mort per a la selecció africana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.