El femení del Junior es renova amb forta presència del planter i tres fitxatges


  • Comparteix:

Imatge de la temporada passada

Imatge de la temporada passada

El femení del Junior afronta una temporada de canvis importants en l'equip amb la baixa de jugadores clau dels darrers anys i la incorporació de noves peces. A la davantera, Tania Escaich i Maialen Garcia, i a la defensa, la xilena Fernanda Flores, arriben per sumar juntament a les que pugen del juvenil, Laura Bosch, Anna Serrahima, Marta Lamoglia, Berta Serrahima, i Laia Vidosa, qui l'any passat va jugar al Jolaseta a Divisió d'Honor.

El club blau-i-negre enguany no comptarà amb peces clau com Paz Codina, Cris i Anna Riba, Cristina Guinea i Aldana Tortorelli, però s'ha reforçat conscientment. A la internacional Maialen Garcia, se suma una jove Tania Escaich de 21 anys i davantera, procedent del Castelldefels HC. Una jugadora que es mou molt bé dins l'àrea, però que s'ha d'adaptar al ritme de la Divisió d'Honor. En defensa ha arribat la internacional xilena de 24 anys, Fernanda Flores, procedent del Hockey Cesped UC, que combina molt bé el joc en curt i llarg.

El tècnic del Junior, Joan Vidal, destaca també la importància de les jugadores que van pujant des del planter.

Joan Vidal

Tenim jugadores joves que entren amb un pes específic fort, seguint l'aposta del club. Hem de veure on estem i com comencem la temporada.


Aquest cap de setmana i el que ve, les santcugatenques disputaran la Lliga Catalana, i d'aquí tres setmanes donarà el tret de sortida la competició de Divisió d'Honor.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.