El femení del Patí Hoquei prepara la final de la Supercopa amb un primer amistós


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la temporada passada

Imatge d'arxiu de la temporada passada

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat disputa aquest dimarts el primer amistós de pretemporada a la pista de la HC Palau de Plegamans per preparar la final de la Supercopa del Catalunya davant el CP Voltregà B d'aquest diumenge. Les santcugatenques arriben com a subcampiones de la Supercopa de Catalunya de la temporada passada i s'enfrontaran amb el vigent campió del títol i de la Nacional Catalana, el conjunt filial de Sant Hipòlit de Voltregà.

Les vermell-i-negres tindran davant aquest diumenge un dels equips més potents de la categoria, en una Supercopa de Catalunya que arriba en plena pretemporada i que es disputa a Vic aquest diumenge a les cinc de la tarda. Les de Beto Borregán sumen tot just quatre entrenaments i per això abans jugaran aquest dimarts un amistós davant un HC Palau de Plegamans que serà una bona pedra de toc per tal de mesurar el nivell amb el que arriben a la final.

El tècnic del femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Beto Borregán, creu que l'equip ha d'anar assimilant poc a poc els nous conceptes per arribar a l'objectiu de ser competitives davant qualsevol rival.

Beto Borregán

Estan molt predisposades, però tot canvi necessita un temps, que ho marcarà la capacitat de tots de coneixe'ns.


El conjunt santcugatenc possiblement disputarà un altre amistós divendres amb un rival encara per confirmar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.