El Junior presenta nova equipació amb l'incorporació de la marca Adidas

El club ha arribat a un acord amb Benito Sports, que es converteix en el nou proveïdor del Junior


  • Comparteix:

La presentació ha tingut lloc a la sala d'actes del club

La presentació ha tingut lloc a la sala d'actes del club

El Club Junior 1917 i Benito Sports han tancat aquest divendres un acord per vestir els equips del club amb la marca Adidas. A més, les seccions esportives de tennis, pàdel, hoquei i futbol del Junior passaran a portar ara un uniforme adaptat a les particulars necessitats del joc gràcies a l'empresa de roba esportiva. Aquest nou disseny de les equipacions pretén ser una actualització per recuperar el blau i el negre, colors insígnies del Junior. Pel que fa a les segones equipacions, el vermell i el blanc seran els colors protagonistes.

El president del club, Marcos Hoffman, ha explicat que 'amb les samarretes es crea un vincle emocional' i ha donat la benviguda de Benito Sports al club.

Marcos Hoffman

Amb la samarreta es crea un vincle emocional. Estem molt contents de que Benito Sports ens acompanyi i els hi donem la benvinguda.


Per la seva banda, el gerent de Benito Sports, Benito García, ha afirmat que 'no defraudaran' al Junior.

Benito García

Esperem no defraudar, tingueu una mica de paciència. Per més que es preparin, sempre hi ha algunes coses que fallen. No us preocupeu, sereu atesos perquè ens responsabilitzem d'aquestes coses.


Les equipacions de futbol comptaran també amb l'esponsorització de NEF Innovation i l'empresa Soler Finques. Pel que fa a l'hoquei, comptaran un any més amb l'esponsorització de Grífols, que acompanyarà l'equip a la seva estrena a l'EHL.

A la presentació de la nova equipació també hi han participat el secretari del club, Salva Font, i la directora, Maria Rosa Cruells.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.