El masculí del Junior es mostra erràtic i empata en la seva visita al FC Barcelona


  • Comparteix:

El masculí del Junior empata (2-2) en la seva visita al FC Barcelona en la segona jornada de Divisió d'Honor. Els de Roger Pallarols, tot i tenir alguns moments de bon joc, no han estat encertats cara porteria i han anat sempre a remolc en el marcador davant un Barça que si que s'ha mostrat molt efectiu.

Després del primer enfrontament a quarts de final de Copa Catalunya amb una fàcil victòria dels santcugatencs (0-2), en aquest segon enfrontament els blaugranes han sortit millor al camp i han disposat de les primeres arribades a la porteria del Junior. En un penal córner, Martin Gebhardt ha fet el primer i ha provocat la reacció dels de Sant Cugat, que han assetjat la porteria del Barça. Gairebé a les acaballes del primer quart, Lucas Garcia ha fet l'empat. En el segon període ha sortit millor el Junior i ha disposat d'ocasions per avançar-se, però s'ha topat amb una gran actuació de Rafi, el porter del Barça. Però no es veien còmodes els de Roger Pallarols, amb moltes imprecisions a la passada i poc joc combinatiu, senya d'identitat de l'equip la passada temporada. En una bola profunda, Luis Knisel s'ha avançat a la defensa santcugatenca i ha afusellat a Cesc Mata pel pal curt. Un gol que tornava a posar per sota als blau-i-negres, que avui vestien de vermell. Però no han trigat a reaccionar i Àlex Gil ha aconseguit l'empat transformant un penal córner a favor.

A la represa, el partit s'ha endurit i ha estat molt travat, amb constants aturades de joc per faltes. Han tingut més ocasions els santcugatencs, però no han estat capaços de tornar a perforar la porteria dels locals, que tot i jugar en alguns moments amb inferioritat numèrica, han sabut aguantar els atacs del Junior. El seu tècnic, Roger Pallarols, s'ha mostrat descontent pel joc del seu equip.

Roger Pallarols

Hem perdut dos punts i no hem sabut jugar contra el Barça. Molts jugadors han estat desubicats i a tres setmanes de l'EHL ho hem de canviar.


Els santcugatencs sumen quatre punts i se situen tercers. La setmana que ve reben la visita del CD Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.