El PHC Sant Cugat torna a caure i segueix sense sumar a OK Lliga


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada

Imatge d'aquesta temporada

El PHC Sant Cugat perd (3-2) en la seva visita al CP Alcobendas a la tercera jornada d'OK Lliga. Els santcugatencs s'han avançat amb un gol de Pau Gilabert, però han vist com els madrilenys donaven la volta al marcador i neutralitzaven amb el tercer gol la diana de l'empat que havia aconseguit Gabarra.

Un altre cop els vermell-i-negres es queden a les portes d'aconseguir puntuar a OK Lliga. A Madrid, contra l'Alcobendas, els santcugatencs s'han avançat amb un gol de Pau Gilabert, que abans del descans, ha neutralitzat l'Alcobendas amb una diana de Marcos López.

En el segon temps els madrilenys han culminat la remuntada amb un nou gol de Francisco Fernández i el PHC Sant Cugat ha retornat l'esperança als seus aficionats amb l'empat de Jordi Gabarra. Però de nou el matx se li ha escapat en els darrers moments als vermell-i-negres, quan Gonzalo Pérez ha fet el 3 a 2 definitiu per a l'Alcobendas.

Els de Joan Carles Vadillo encara no han sumat cap punt i la setmana que ve reben el totpoderós HC Liceo.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.