Un Junior masculí elèctric qualla un partit seriós i goleja el Línia 22

Els de Roger Pallarols es mostren solvents en defensa i efectius en atac i recuperen la dinàmica de victòries

Un Junior d'hoquei herba masculí elèctric i precís s'ha imposat aquest diumenge al Línia 22 (6-2) en un partit on els santcugatencs han mostrat un nivell molt alt per desfer-se del cuer de la competició. Els de Roger Pallarols, que venien d'empatar contra el RS Tennis a la jornada intersetmanal, no han donat opcions als rivals exercint una pressió molt alta en defensa i culminant les jugades ofensives amb efectivitat. Els blau-i-negres, cinquens a la classificació, reben la setmana que ve el Polo, colíder de la Divisió d'Honor.

Partit molt seriós del Junior, que ha saltat al camp amb les idees clares: pressió alta en defensa i triangulacions ràpides en atac. Durant el primer quart, però, el Línia 22 ha sabut contrarestar l'ofensiva blau-i-negre amb una defensa ben plantada al darrere llesta per sortir ràpida al contraatac. Al segon període, millor inici impossible pels de Pallarols: primera jugada en atac, primer gol del partit. Amb la llauna ja oberta, el Junior s'ha bolcat a l'atac, i en un tercer quart excels, els santcugatencs han eixamplat el marcador fins a 5 a 0.

A l'últim quart, el Línia 22 ha pogut marcar el gol de l'honor, que ha tingut la contestació ràpida del Junior. Els egarencs han aprofitat un penal córner amb el temps ja finalizat per posar el definitiu 6 a 2 al marcador.

L'entrenador del Junior, Roger Pallarols, ha destacat a Cugat.cat 'el nivell alt' que ha mostrat l'equip i ha posat en valor el joc dels seus jugadors 'després de la setmana que ha tingut l'equip'. Per la seva banda, el tècnic del Línia 22, Oriol Alcaraz, ha explicat que els seus jugadors 'han d'aprendre a gestionar el que passa al camp, tenir tolerància i paciència'.

Roger Pallarols

Avui l'equip ha estat a un nivell molt alt. Hem fet un partit de nota alta, sobretot al tercer quart. Avui haver fet aquest partit és molt important, estic molt content.

Oriol Alcaraz

L'equip ha d'aprendre i millorar. Per ells és una competició nova, han de tenir paciència i tolerància amb les coses que passen durant el partit.