El masculí del Junior s'emporta el triomf amb una remuntada en el darrer quart davant el Club de Campo


  • Comparteix:

Els santcugatencs s'emporten el triomf de Madrid / Foto: Gacetín Madrid

Els santcugatencs s'emporten el triomf de Madrid / Foto: Gacetín Madrid

El masculí del Junior guanya (1-2) a domicili en la seva visita al Club de Campo a la darrera jornada de la primera volta de Divisió d'Honor. Els santcugatencs han remuntat el matx en el darrers minuts i arriben així a l'aturada de la competició fins el febrer amb un triomf que els deixa sisens amb 14 punts.

Els de Roger Pallarols han sumat una important victòria davant un rival directe a la classificació. Després d'un primer temps sense gols, els madrilenys s'han avançat en els darrers minuts del tercer quart quan José Basterra ha anotat en un penal córner. Els santcugatencs no han baixat els braços i gairebé a les acaballes del partit han pogut donar la volta al marcador amb un gran gol de Javi Garcia i un altre d'Oriol Salvador que ha culminat un bon contratac del Junior per emportar-se el triomf cap a Sant Cugat.

Ara s'atura la competició per la disputa dels campionats d'hoquei sala, on el Junior disputarà al desembre i gener el Campionat de Catalunya, i el Mundial d'hoquei herba de la Índia, amb la presència de Marc Serrahima i Albert Pérez.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.