El PHC Sant Cugat veu com se li escapa de nou la victòria i empata contra el Voltregà

El Patí Hoquei Club Sant Cugat empata (2-2) a casa contra el CP Voltregà a la sisena jornada d'OK Lliga. Els santcugatencs han tingut ocasions, han anat dues vegades per davant en el marcador, però han vist com els visitants empataven en dues ocasions arribant al final del partit amb tots dos equips amb opcions d'emportar-se el triomf. Els de Joan Carles Vadillo sumen dos punts i continuen en posicions de descens.

El partit ha tingut emoció, ocasions clares per totes dues bandes i un públic del pav 2 entregat per animar a l'equip santcugatenc. Ha començat el matx amb ritme i amb ocasions dels vermell-i-negres, què no han sabut materialitzar i han provocat que poc a poc el Voltregà anés igualant el control del joc. Però els santcugatencs estaven còmodes a la pista i en una jugada d'atac David Yepes ha estat encertat per anotar el primer gol. Una diana que ha estat la única que s'ha pogut veure en el primer temps, tot i les ocasions tant dels santcugatencs com dels de Voltregà.

A la segona part ha millorat el Voltregà, què ha arribat amb més insistència a la porteria santcugatenca, i Javier Armengol ha pogut fer l'empat en un lliure directe. S'igualava un partit que ha continuat amb un ritme frenètic a les dues porteries. De nou s'han avançat els de Joan Carles Vadillo amb un gol de Jordi Gabarra, que ha neutralitzat de nou l'equip visitant amb un gol de Pol Manrubia a falta de cinc minuts. Els darrers moments de partit s'han viscut amb intensitat i tots dos equips han tingut ocasions per decantar la balança al seu favor. Els visitants han vist com Javier Armengol veia la blava i a la següent jugada Cesc Maideu ha estat incapaç de transformar un falta en la darrera ocasió del partit.

La següent setmana els vermell-i-negres visiten el CE Vendrell.

Joan Carles Vadillo

Se'ns ha tornat a escapar. Hem fet una bona primera part i no hem pogut marcar i el partit s'ha igualat i al final podíem haver guanyat o ells també. Se'ns escapen els partits per petits detalls.