La Federació Espanyola de Patinatge adverteix el Patí Hoquei per les deficiències del Pav 2


  • Comparteix:

L'àrbitre eixuga les goteres del Pav 2 de la Ranmbla del Celler / Font: Patí Hoquei

L'àrbitre eixuga les goteres del Pav 2 de la Ranmbla del Celler / Font: Patí Hoquei

La Federació Espanyola de Patinatge ha amonestat el Patí Hoquei Club Sant Cugat per les deficiències existents al pav 2 per jugar partits d'OK Lliga i dóna una moratòria perquè es millori la il·luminació del pavelló, l'entrada dels jugadors a pista per un túnel i les goteres aparegudes aquest dissabte en el matx davant el Voltregà. L'ens federatiu ha advertit que si no se solucionen les deficiències multarà econòmicament l'entitat. El president del Patí Hoquei, Francesc Marzá, demana celeritat a l'Ajuntament per resoldre aquestes incidències i ressalta que els canvis constants d'instal·lació d'entrenaments i partits a causa de la pluja està alterant la vida diària del club.

Avís de la Federació Espanyola

Els àrbitres del Patí Hoquei Club Sant Cugat-Voltregà de la passada jornada van alertar a l'acta del partit que l'equipament no disposava de túnel d'entrada dels jugadors a la pista. Aquest fet juntament amb les goteres que van aparèixer aquest dissabte, com a conseqüència de la pluja i els danys que té la coberta, han provocat aquest advertiment. Aquest és ja el segon avís de la Federació Espanyola després que la primera vegada s'informés que l'alçada del sòcol de dins la pista no és reglamentària, hauria de ser de tres centímetres i està a dos, i que la il·luminació no té la potència necessària.

Els pares i mares de l'entitat, molt empipats amb la situació

El president del Patí Hoquei alerta que els pares estan molt empipats perquè cada dia que plou no saben on entrenaran. Cal recordar que la coberta de la pista de Coll Favà s'ha retardat, i de moment, es desconeix la data d'entrega de l'obra. Les goteres de dissabte han provocat un allau de queixes dels pares al club.




Francesc Marzá

Veure que els nens patinen sobre bassals provoca queixes dels pares.

Francesc Marzá

És una situació molt crítica per les sancions de la federació espanyola i també per les goteres afecten el planter i els primers equips.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.