L'Ajuntament inicia els arranjaments per solucionar les goteres del Pav 2


  • Comparteix:

Les goteres del Pav 2 de la Rambla del Celler / Font: David Martínez

Les goteres del Pav 2 de la Rambla del Celler / Font: David Martínez

El regidor d'Esports, Eloi Rovira, ha confirmat que l'Ajuntament ha iniciat aquest dimecres una 'intervenció provisional' per evitar les goteres existents al Pav 2 de la Rambla del Celler, pendents encara de la resolució de l'asseguradora. Rovira ha dit que amb aquesta actuació inicial s'evitarà que els entrenaments i els partits es vegin afectats en cas de pluja.

Altres actuacions

D'altra banda, Rovira ha comentat es modificaran els llums per tal de tenir la potència necessària per competir a l'Ok Lliga juntament amb l'adequació del sòcol. L'accés dels esportistes des del vestidor a la pista encara trigarà alguns mesos, la intenció és que estigui enllestit pel gener.

Coberta Jaume Tubau

Rovira també ha assenyalat que estan treballant perquè la coberta de la pista 1 de la ZEM de Jaume Tubau es pugui construir després de la rescissió del contracte amb l'empresa adjudicatària de l'obra. El departament jurídic de l'Ajuntament estudia la fòrmula adient per reassignar les obres.

Comunicat del Patí Hoquei

El Patí Hoquei ha emès un comunicat als socis on informa de les actuacions que farà l'Ajuntament tant al Pav 2 com a la pista 1 de la ZEM Jaume Tubau. El club diu que 'tenim la tranquil·litat que estan aprovades les partides per fer aquestes actuacions, però els imports són alts i l'administració té els seus procediments que comporten el seu ritme'.




Eloi Rovira

És un arranjament provisional per fer una recollida de l'aigua i evitar que vagi a la pista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.