El Junior demostra la seva superioritat davant l'Atlètic Terrassa en un partit passat per aigua

Les blau-i-negres firmen un partit gairebé rodó i encadenen tres victòries consecutives

El femení del Junior d'hoquei herba es desfà amb comoditat de l'Atlètic Terrassa (3-1) i encadena la tercera victòria consecutiva a Divisió d'Honor. Les santcugatenques, que han fregat la perfecció en defensa, no han donat opcions a les egarenques i han fet seu el partit des del primer minut. Els gols d'Anna Gil, Fernanda Flores i Carlota Petchamé han donat els tres punts a les blau-i-negres, que es mantenen en tercera posició amb 17 punts en un duel a l'estadi Lluís Serrahima on la pluja ha estat l'altra protagonista.

Els dos conjunts han saltat al camp amb una pluja que s'ha anat fent més intensa a mesura que han passat els minuts. Després d'un primer quart sense gaires ocasions, però totes elles monopolitzades pel Junior, Anna Gil ha avançat les blau-i-negres després d'un penal córner al segon quart. L'Atlètic Terrassa, lluny de reaccionar i anar a per l'empat, s'ha tancat al seu camp disposat a aturar les ofensives locals, i tots els intents d'atacar s'han vist frenats per una defensa impecable del Junior. Les santcugatenques no han afluixat el ritme i han seguit buscant el segon gol, que no ha arribat fins el final del tercer quart, obra de Fernanda Flores.

Al quart i definitu període, la dinàmica s'ha mantingut a un terreny de joc cada vegada més empantanat. La capitana Carlota Petchamé ha sentenciat el partit amb el 3 a 0 després d'una bona jugada combinada per la banda dreta. A les acaballes del partit, i en una de les ínfimes oportunitats ofensives de l'Atlètic, les visitants han fet el gol de l'honor a la sortida d'un penal córner.

El Junior visita la setmana que ve el camp del Taburiente, rival directe de les santcugatenques a Divisió d'Honor.