El Patí Hoquei perd a Girona en els darrers minuts i continua fora de la zona de descens

L'Hoquei patins ha tornat a deixar escapar punts als minuts finals / Foto: cugat.cat

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha perdut (3-2) a la pista del Girona a la jornada 12 de l'Ok Lliga. Tot i que el santcugatencs s'han avançat en dues ocasions, els gironins han acabat remuntant el matx. Els de Joan Carles Vadillo han perdut una oportunitat davant un rival directe, però es mantenen fora del descens. Els vermell-i-negres reben aquest dissabte el CP Alcoy, cuer de la categoria.

El Patí Hoquei ha deixat escapar una oportunitat d'or per allunyar-se del descens davant el Girona. Els vermell-i-negres han començat el partit avançant-se en el marcador gràcies a Maideu però 5 minuts més tard els gironins han empatat gràcies a un gol de Gómez. Tot i això, el Patí Hoquei no s'ha enfonsat i ha trobat el premi del segon gol amb una diana de Ferrer. Amb aquest resultat s'ha arribat al descans. A la represa, els gironins han tornat a empatar, de nou amb gol de Gómez. I quan només restava un minut i mig de partit, els locals han aconseguit confirmar la remuntada amb gol de Torner. L'última jugada del partit ha estat una falta directa a favor dels santcugatencs que Pau Gilabert no ha aconseguit transformar.

Amb aquesta derrota, els santcugatencs ocupen la dotzena plaça empatats a punts amb els tretzens, precisament el Girona.

L'entrenador Joan Carles Vadillo, ha comentat que 'les sensacions són negatives tot i haver fet el que tocava gran part del partit'. A més, afegeix que per tancar els partits 'cal seguir treballant'.