L'hoquei patins santcugatenc tanca un 2018 històric pel club


  • Comparteix:

Imatge del Patí Hoquei masculí / Foto: Cugat.cat

Imatge del Patí Hoquei masculí / Foto: Cugat.cat

El Patí Hoquei Club Sant Cugat tanca el 2018 amb els dos primers equips en dinàmica positiva. L'equip femení dirigit per Beto Borregan ha superat la primera fase, classificant-se per una nova etapa amb l'ascens a Ok Lliga entre cella i cella. El masculí, per la seva banda, ha demostrat la seva capacitat competitiva, i tot i estar en zona de descens, ha plantat cara en cada jornada i està a només dos punts de la salvació.

ESCOLTA-HO

Si el Patí Hoquei Club Sant Cugat pogués demanar la carta als Reis, segurament es conformaria amb que tot vagi com ha anat fins aquest final d'any, tant per l'equip masculí com pel femení. Si ens centrem en aquest últim, les noies de Beto Borregan han aconseguit classificar-se per la següent fase i lluitar per l'ascens a Ok Lliga. Les santcugatenques iniciaran la segona fase de la Nacional Catalana en sisena posició, i hauran de finalitzar entre les quatre primeres per estar a les eliminatòries finals per accedir a la màxima competició. El primer esgraó ja s'ha superat, i ara cal seguir competint com ho han fet per tenir un somni a tocar.

Beto Borregan ha transmès passió, i competitiu com ningú, el tècnic ha posat la seva actitud guanyadora com a referència a l'hora de jugar. A l'últim matx de la primera fase, les vermell-i-negres no van donar opció a un rival directe, imposant-se contundentment per 7 gols a 2 al pav 2 de la Rambla del Celler.

El camí encara és llarg i les jugadores del Patí Hoquei han de guanyar molt. Queden encara escales que pujar, però si aconsegueixen mantenir aquesta dinàmica i incús millorar-la, l'equip pot arribar molt lluny.

Com lluny vol arribar el Patí Hoquei masculí. L'equip de Joan Carles Vadillo, en la seva estrena a l'Ok Lliga, ha demostrat que planta cara a qualsevol equip, per molta entitat que tingui. Ara bé, aquesta capacitat de saltar a la pista sense dubtes s'ha vist contrarrestada per un fantasma que s'ha aparegut als minuts finals dels partits. Quan tot semblava que acabaria amb una victòria del Patí Hoquei, en els darrers instants del partit, el rival aconseguia empatar. Uns punts que han marxat en l'últim suspir i que han provocat que el conjunt santcugatenc ocupi la antepenúltima posició amb 9 punts, a només 2 de la salvació.

Però si hi ha un fet que tant els jugadors com l'afició recordarà d'aquest final del 2018 és el partit contra el Calafell, i on el Patí Hoquei va aconseguir la primera victòria de la història del club. Un partit trepidant, intens i que va abocar a la graderia del pav 2 al nerviosisme fins que l'àrbitre va xiular el final. 2 a 1 per als santcugatencs, que es van fondre en abraçades, amb un públic deslligat i els tècnics eufòrics. I és que tot i ser l'única victòria de l'equip fins al moment, ha servit per ensenyar de què és capaç.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.