El Junior s'endú una de freda i una de calenta en el Campionat de Catalunya d'hoquei sala


  • Comparteix:

Imatge de l'equip femení del Junior que va guanyar el Campionat de Catalunya la temporada passada / Font: Gemma Grau

Imatge de l'equip femení del Junior que va guanyar el Campionat de Catalunya la temporada passada / Font: Gemma Grau

L'equip masculí del Junior cau derrotat (3-7) amb el Can Salas, el filial de l'Atlètic Terrassa, i no serà a les semifinals del Campionat de Catalunya d'hoquei sala. De la seva banda, l'equip femení ha guanyat els dos duels que ha disputata aquest dissabte i s'ha classificat per a les semifinals com a líder invicte del grup únic.

El Junior arribava a la darrera jornada de la fase de grups del Campionat de Catalunya masculí d'hoquei sala amb tot de cara per a classificar-se per a les semifinals. Davant, però, s'ha trobat un Can Salas, el filial de l'Atlètic Terrassa, que ha estat millor i els ha superat per 3-7. D'aquesta manera, els santcugatencs es queden, amb 3 punts, a les portes de la propera fase del campionat on hi haurà el mateix Can Salas, l'Atlètic de Terassa, Les Fonts i l'Egara.

De la seva banda, l'equip femení si que ha fet els deures. Després del triomf davant el Barça d'aquest dimecres, les jugadores han tancat la fase de grups amb un empat (2-2) amb l'Egara i un triomf (2-5) amb l'Atlètic. Les jugadores santcugatenques disputaran les semfinals contra el Barça el segon cap de setmana de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.