L'Egara s'imposa en la final del Campionat de Catalunya d'hoquei sala i talla l'hegemonia del Junior


  • Comparteix:

El Junior cau (1-2) amb l'Egara en la final del Campionat de Catalunya femení d'hoquei sala i es queda a les portes de revalidar el títol. Les egarenques han sabut remuntar la diana d'Stefy Piris en la primera part en un segon temps de molta intensitat.

L'Egara ha trencat l'hegemonia del Junior, que havia guanyat cinc de les últimes sis edicions del Campionat de Catalunya femení d'hoquei sala. Les santcugatenques han pecat de poc precises en els metres finals i en els llançaments de penal. Fins a quatre n'han fallat les jugadores de Joan Vidal que, tot i així, han obert la llauna a les acaballes del primer temps. Stefy Piris ha culminat amb l'1-0 una jugada individual.

Després de la represa, però, les coses s'han torçat per a les santcugatenques. L'Egara ha posat una marxa més, ha intensificat la seva pressió i ha afinat la punteria. Nona López-Llauder ha empatat el duel quan s'arribava a l'equador del segon temps. El Junior s'ha refet del gol i ha seguit itentant-ho però no ha estat encertat en els metres finals. Quan ja es divisiaven els shoot-out, qui si que ha estat encertada de cara a porteria és Sophia Willig que ha fet el 2-1 definitiu en un llançament de penal córner. Amb tot perdut, les santcugatenques ho han intentat amb Piris de portera jugadora però ja era massa tard i el títol ha marxat al Pla del Bonaire.

El Junior tornarà a la competició d'hoquei herba a finals del mes de febrer al camp del Club de Campo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.