El Patí Hoquei necessita ser més madur a la segona volta per seguir a l'Ok Lliga


  • Comparteix:

El Patí Hoquei vol millorar el rendiment a la segona volta

El Patí Hoquei vol millorar el rendiment a la segona volta

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat iniciarà la segona volta a l'Ok Lliga amb 12 punts, a dos de la salvació matemàtica. Els santcugatencs s'han estrenat aquesta temporada a la màxima categoria estatal i tenen un registre de dues victòries, sis empats i set derrotes. El tècnic, Joan Carles Vadillo, assegura que si l'equip assoleix 'més maduresa' en els partits pot tenir opcions de millorar el rendiment a la categoria.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat vol que la segona volta sigui més bona que la primera i d'aquesta manera aconseguiria l'objectiu marcat des de l'inici de temporada, la permanència a l'Ok Lliga. Els santcugaencs han competit cada partit i han tingut opcions de guanyar la majoria de partits, tot i que els darrers cinc minuts d'alguns enfrontaments els hi han fet perdre un bon grapat de punts.

L'objectiu de cara a la segona volta de campionat és aprendre de les errades de la primera i assolir aquell nivell d'experiència necessari per competir a l'exigent Ok Lliga. El tècnic, Joan Carles Vadillo, ressalta que l'equip va assolint 'maduresa', però desconeix si serà suficient per arribar a un nivell òptim per millorar el rendiment. Vadillo ha lloat el joc de l'equip i diu que sempre han intentat seguir el model de joc.

Els vermell-i-negres iniciaran la segona volta de campionat dimarts de la setmana que ve quan rebran el Lleida Llista Blava, a les nou del vespre.




Joan Carles Vadillo

Hem de tenir confiança en què l'equip madurarà i esperem arribar al nivell òptim.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.