El Patí Hoquei deixa escapar un 3 a 1 a favor i esgarrapa un punt contra l'Alcobendas

Els vermell-i-negres sumen el setè empat de la temporada i deixen la zona de descens a un sol punt

El Patí Hoquei Club Sant Cugat deixa escapar un 3 a 1 a favor i només esgarrapa un punt davant l'Alcobendas (3-3) en un partit on els santcugatencs no han sabut aprofitar la multitud d'ocasions que han tingut per tancar el partit. Amb aquest empat, ja en són set els que l'equip ha firmat aquesta temporada a Ok Lliga, i els situa a dotzena posició amb 16 punts. Els de Joan Carles Vadillo deixen la zona de descens a un punt després de la derrota del Lloret a la pista del Noia.

El partit s'ha posat de cara pels santcugatencs només començar el partit. 45 segons després del xiulet inicial, David Yepes ha avançat els vermell-i-negres després d'una jugada combinatòria. L'equip ha dominat el joc, generant ocasions i posant a prova el porter rival. Quan faltaven quatre minuts per al final del primer període, Borja Ferrer ha fet un 2 a 0 que encarrilava el partit a falta d'una meitat.

L'Alcobendas, però, no ha abaixat els braços, i al minut 10 de la segona part ha iniciat el camí de la remuntada amb un gol de Pelayo Aspra. Pau Gilabert ha pogut fer el 3 a 1 amb una falta directa un minut després, però no ha estat encertat. Qui sí ho ha estat ha sigut una vegada més David Yepes, que amb el seu segon gol semblava que sentenciava parcialment el partit. Però ha estat fer el 3 a 1, i just a la següent jugada l'Alcobendas ha respòs gràcies a una diana de Gonzalo Pérez després d'una jugada que s'ha embolicat.

Finalment, a 10 minuts per al final, l'equip madrileny ha aconseguit empatar un partit que se li havia posat coll amunt. Durant els darrers minuts, tots dos equips han disposat d'ocasions per endur-se el duel. La més clara, una falta directa que Francesc Maideu no ha aconseguit transformar.

L'entrenador del Patí Hoquei, Joan Carles Vadillo, ha reconegut que 'ha estat una llàstima' ja que l'equip ho tenia de cara però al final no l'han sabut guanyar. La setmana que ve, els santcugatenc visiten la complicada pista del Liceo, el segon classificat.

Joan Carles Vadillo

Una llàstima de partit. Se'ns ha posat bé però una vegada més no l'hem sabut guanyar. Hem marcat però hem badat a darrere.