El Junior supera el Barça en una borratxera de gols


  • Comparteix:

El Junior ha vençut el Barça (5-4) en la segona jornada de la segona volta de la Divisió d'Honor. El conjunt santcugatenc ha fet tres quarts magnífics i sòlids però s'ha deixat anar en el darrer període i ha vist com els blaugrana li retallaven distànciesa. Sergi Enrique, Marc Serrahïma, Gabi Dabanch, Javi Garcia i Guillem Saborit han fet els gols locals que són quarts a la classificació.

El Junior compta els partits de la segona volta de la lliga per victòries. El triomf contra el Barça ha començat a coure's a foc lent en el primer període en què els locals han arribat a l'àrea blaugrana però no han obert la llauna fins a les acaballes quan Sergi Enrique ha transformat un stroke.

El gol ha fet mals als blaugrana que han vist com el Junior feia més gran la ferida amb dues dianes fruit de dos llançaments de penal córner. Marc Serrahïma, amb un xut sec, i Gabi Dabanch, desviant una pilota al cor de l'àrea, han situat un contundent 3-0 al marcador. El Barça oferia ben poc però, al límit del descans, Adreas Raffi ha pogut retallar distàncies.

Després de la represa, qualsevol opció de reacció blaugrana l'ha tallat de soca-rel el Junior que ha fet el 4-1 i el 5-1 de manera gairebé consecutiva. Javi Garcia ha culminat un contraatac elèctric i Guillem Saborit ha aprofitat un desajust defensiu dels visitants per a deixar el partit vist per sentència. Els santcugatencs podrien haver fet un parell de gols més en diverses situacions clares i en dos penals córner. Però, en el darrer període, s'ha girat la truita i el Barça ha aconseguit retallar amb dianes de Joaco López, Martin Gebhardt i Sam Steins. L'últim ha arribat sense temps per a més i el Junior ha acabat sumant el segon triomf de la segona volta, el sisè de la temporada.




Roger Pallarols

Un partit que tens per matar-lo i acabes per demanar l'hora. Si no juguem al cent per cent a nosaltres ens falta això. Ara es tasca meva reduir aquests moments d'aturada general.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.