El Patí Hoquei Club Sant Cugat rep el totpoderós Barça sense res a perdre


  • Comparteix:

Els santcugatencs van caure a la primera volta / Foto: FC Barcelona

Els santcugatencs van caure a la primera volta / Foto: FC Barcelona

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat rep el FC Barcelona a les nou de la nit en matx corresponent a la jornada 20 de l'Ok Lliga. Els blaugranes arriben a la cita invictes amb set punts d'avantatge sobre el segon classificat, el Liceo, i com a vigents campions d'Europa. Els santcugatencs ocupen la dotzena posició amb 16 punts i fora de la zona de descens.

El Patí Hoquei afronta una visita històrica a Sant Cugat, la del FC Barcelona. Un equip que continua amb la seva hegemonia a l'Ok Lliga i a la Copa d'Europa on domina amb mà de ferro. Els santcugatencs són conscients de la dificulat que tindran davant del Barça, però també són conscients que els d'Edu Castro també han cedit tres empats aquesta temporada. Jordi Gabarra i Borja Ferrer són baixes per sanció. El tècnic de l'equip, Joan Carles Vadillo, destaca el potencial blaugrana, però també creu que tenen 'eines suficients' per minimitzar es blaugranes. Vadillo vol un partit 'ajustat' per tenir opcions de sumar punts. En el partit de la primera volta, el FC Barcelona es va imposar per 9 a 3.



Joan Carles Vadillo

Tenen un alt ritme de joc i mouen molt ràpid la pilota. Volem que sigui un partit ajustat per tenir les nostres opcions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.