El Junior femení afronta amb optimisme la segona volta de campionat a la Lliga Iberdrola


  • Comparteix:

El Junior femení vol seguir escalant posicions a la segona volta de campionat de lliga / Font: Cugat.cat

El Junior femení vol seguir escalant posicions a la segona volta de campionat de lliga / Font: Cugat.cat

L'equip femení del Junior d'hoquei herba afronta el segon tram de temporada de la Lliga Iberdrola amb quatre jornades consecutives fins a la disputa de la Copa de la Reina. Les santcugatenques retornen a la competició aquest diumenge al camp del Club de Campo. Les de Joan Vidal són quartes i les madrilenyes, líders invictes.

Milllorar la primera volta

Un dels objectius de les blau-i-negres és millorar els resultats de la primera volta. El balanç de les santcugatenques és de cinc victòries, tres empats i una derrota. Les de Joan Vidal són quartes amb 18 punts, a un de Complutense, a dos del Polo i a set del líder, el Club de Campo, rival d'aquesta jornada. Les blau-i-negres van empatar (1-1) en el partit de la prmera volta disputat a Sant Cugat. El tècnic, Joan Vidal, ressalta que l'equip és conscient de les millores que ca fer per a la segona volta. Vidal també ha destacat que fins fa 10 dies no ha pogut entrenar amb la totalitat de la plantilla pels diferents compromisos de les sis internacionals santcugatenques. Carolina Garcia és baixa perquè ha tornat cap a Xile.




Joan Vidal

Hem parlat i hem analitzat la primera volta. Volem canviar petites coses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.