El Patí Hoquei disputa un partit clau contra el Vilanova B per mantenir-se a la zona d'ascens

Les vermell-i-negres són quartes amb 18 punts i reben el segon classificat


  • Comparteix:

Les jugadores vermell-i-negres durant un partit d'aquesta temporada / Foto: Cugat.cat

Les jugadores vermell-i-negres durant un partit d'aquesta temporada / Foto: Cugat.cat

El Patí Hoquei Club Sant Cugat es veu les cares aquest dissabte amb el Vilanova B en una nova oportunitat per les vermell-i-negres de mantenir el pols per accedir a la lluita per ascendir a Ok Lliga. Les de Beto Borregan van perdre a l'última jornada en el seu duel davant l'Igualada per 5 gols a 2 i van baixar fins a la quarta posició amb 18 punts, els mateixos que les del Garraf. Les rivals de les santcugatenques arriben motivades després de guanyar al Vilassar, el cuer, i escalar fins a la segona posició amb 21 punts. El partit, que es jugarà a dos quarts de set de la tarda al pav 2 de la Rambla del Celler, correspon a la dotzena jornada del grup 1 de Nacional Catalana.

A falta de tres partits per finalitzar la segona fase de la competició, el femení del Patí Hoquei necessita una victòria aquest dissabte per mantenir vives les seves aspiracions per accedir a la darrera fase d'ascens a la màxima divisió estatal. A banda del partit contra el Vilanova B, les santcugatenques jugaran a domicili a la pista del Bigues i Riells B, penúltim classificat, la setmana que ve i tancaran la segona fase el 10 de març a casa contra el Voltregà B, equip amb 15 punts i situat per sota les vermell-i-negres.

La jugadora del conjunt vermell-i-negre, Maria Rosa Tamburini, ha destacat la joventut de l'equip i la necessitat 'd'aturar el seu joc ràpid al contraatac'.




Maria Rosa Tamburini

És un equip molt jove, però moltes de les seves jugadores disputen partits a Ok Lliga. És un equip molt ràpid amb molt gol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.