Cars Barcelona, nou patrocinador del Junior

El concessionari de Mercedes-Benz posarà la seva imatge a les samarretes de la secció d'hoquei herba i a l'estadi Lluís Serrahima


  • Comparteix:

El Club Junior ha signat un acord amb el concessionari de Mercedes-Benz / Foto: Club Junior

El Club Junior ha signat un acord amb el concessionari de Mercedes-Benz / Foto: Club Junior

El Club Junior ha signat un acord de patrocini amb Cars Barcelona, que té seu a Sant Cugat, per les tres properes temporades en una aposta del concessionari de Mercedes-Benz per l'hoquei herba català. Amb aquest acord, Cars Barcelona col·locarà la seva imatge a la samarreta de joc de la secció d'hoquei herba del club i a l'estadi Lluís Serrahima. A més, els socis del Junior podran gaudir d'avantatges relacionats amb els serveis del concessionari. La directora de l'entitat, Maria Rosa Cruells, ha remarcat la importància de comptar amb el suport de nous patrocinadors 'per millorar la qualitat dels equips'. Per la seva banda, la gerent de Cars Barcelona, Marga Gavilán, ha explicat que comparteixen 'valors similars' que són 'molt importants' per a la seva activitat a Sant Cugat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.