Un PHC Sant Cugat sense encert en atac veu com se li escapen el tres punt davant un rival directe

El Patí Hoquei Club Sant Cugat cau (0-2) davant el CE Vendrell a la jornada 22 d'OK Lliga. Els santcugatencs han gaudit de moltes ocasions per marcar, però no han pogut obrir la llauna i han vist com els visitants, gairebé al final feien dos gols per endur-se el tres punts del pav 2 de la Rambla del Celler i deixar els vermell-i-negres penúltims a la classificació.

Els visitants s'han endut el gat a l'aigua en un partit molt igualat on els santcugatencs han disposat de més ocasions per marcar. En el primer temps les més clares han estat dels de Joan Carles Vadillo, que han gaudit de dues faltes directes que no han sabut materialitzar. De la seva banda el CE Vendrell, també ha tingut algunes arribades, però no tant clares com els santcugatencs.

En el segon temps han millorat els visitants i han tingut diverses ocasions clares per avançar-se. Amb el pas dels minuts els santcugatencs han tornat a agafar el control del joc i han arribat les ocasions per avançar-se amb dos llançaments al pal i moltes arribades on ha hagut d'intervenir el porter visitant. A falta de cinc minuts per al final, un llançament llunyà de Jordi Ferrer ha servit per inaugurar el marcador. Un gol que ha trencat la igualada i que ha llençat els santcugatencs a la desesperada en busca de l'empat. Però no sols no ha arribat, si no que els del Vendrell han fet el segon mitjançant Emanuel Necchi.

La derrota deixa els vermell-i-negres amb 16 punts, a quatre punts de la permanència, i la següent setmana visiten el Caldes.

Joan Carles Vadillo

No estem encertats cara porteria. Se'ns escapen els partits perquè no sabem materialitzar tot el que generem.