Els shoot-out condemen al femení del Junior al quart lloc de la Copa de la Reina

Les de Joan Vidal cauen davant el Taburiente i marxen de la competició amb la voluntat de centrar-se en la Divisió d'Honor


  • Comparteix:

La judagora del Junior, Carlota Petchamé / Foto: RFEH

La judagora del Junior, Carlota Petchamé / Foto: RFEH

El femení del Junior d'hoquei herba cau als shoot-out davant el Taburiente (2-3) i marxa de la Copa de la Reina amb una quarta posició sota el braç. Després de caure a les semifinals davant el Polo, les de Joan Vidal s'enduen una nova decepció en no poder superar el Taburiente i quedar-se fora del podi de la competició. Tot plegat en un partit on cap dels dos equips ha aconseguit inaugurar el marcador fins al xiulet final i que ha hagut de decidir-se des de la pena màxima. El Taburiente s'ha mostrat més encertat, i tot i les aturades de Clara Pérez, les errades de Petchamé, Bosch i Serrahima han donat ales a l'equip de les Canàries, que finalment no ha fallat en el penal decisiu i s'ha adjudicat el tercer lloc de la Copa.

Amb la desfeta a la Copa de la Reina i la impossibilitat de millorar els tres subcampionats consecutius que l'equip havia firmat els darrers anys, ara el Junior es vol centrar en la Divisió d'Honor, que es reprendrà la setmana amb el duel contra el San Pablo Valdeluz, rival directe de les blau-i-negres.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.