El Patí Hoquei femení afronta el primer matx dels quarts de final davant l'Sfèric Terrassa


  • Comparteix:

Les santcugatenques volen accedir a les semifinals / Font: Cugat.cat

Les santcugatenques volen accedir a les semifinals / Font: Cugat.cat

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení juga davant l'Sfèric de Terrassa aquest dissabte a dos quarts de deu de la nit al pav 2 els quarts de final d'ascens a OK Lliga, màxima categoria estatal. L'eliminatòria és al millor de tres partits i les santcugatenques tenen el factor pista a favor.

Les egarenques eliminen el Manlleu B

L'Sfèric de Terrassa arriba a la cita després de classificar-se als quarts de final a la repesca. Les egarenques es van desfer del Malleu B en una eliminatòria on s'han imposat per un global de 4 a 2. El primer matx es juga aquest dissabte al pav 2, el segon partit serà a Terrassa el 7 d'abril i si calgués un tercer matx per desempatar es disputaria a Sant Cugat el 14 d'abril.

Dos enfrontaments a la lliga

En els dos partits disputats entre tots dos conjunts, el balanç és d'un triomf per a cada equip. Les santcugatenques es van imposar (7-4) al pav 2, però van caure per idèntic marcador a Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.