El Patí Hoquei posa l'1 a 0 a l'elliminatòria de quarts de final davant l'Sferic de Terrassa

Imatge de la celebració del triomf del Patí Hoquei / Font: Gus de los Santos

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení derrota (7-0) l'Sfèric de Terrassa en el primer partit dels quarts de final per pujar a l'OK Lliga. Les santcugatenques han marxat al descans amb triomf parcial d'1 a 0, però a la represa han exhibit el potencial ofensiu. Les de Beto Borregán jugaran el cap de setmana que ve a Terrassa amb l'objectiu de guanyar i classificar-se per a les semifinals.

Maria Rosa Tamburini ha obert la llauna ben aviat a minut 9 i el marcador ja no s'ha mogut més fins a la segona meitat. A la represa, festival golejador de les locals amb doblet de Laia Paredes, Caro Herrera i Maria Rosa Tamburini i gols de Maria Monllaó.