El masculí del Junior encara una jornada doble amb opcions de sumar dues victòries més

Els de Roger Pallarols es veuran les cares dissabte amb el RS Tenis a casa, mentre que diumenge jugaran el partit contra el Linia 22


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Cedida

Imatge d'arxiu / Foto: Cedida

El masculí del Junior d'hoquei herba disputa aquest cap de setmana una jornada doble on l'equip buscarà dues victòries per apropar-se als primers classificats. Després de la desfeta a la Copa del Rei, els de Roger Pallarols es volen centrar ara en la Divisió d'Honor a falta de només quatre partits perquè finalitzi la temporada i el play-off pel títol de lliga doni el tret de sortida. Els blau-i-negres es veuran les cares dissabte amb el RS Tenis, l'antepenúltim classificat, a l'una del migdia a l'estadi Lluís Serrahima. Els santcugatencs volen aprofitar la mala ratxa dels de Santander i sumar una nova victòria que confirmi el bon estat de forma del Junior en aquesta segona volta.

Després del duel contra el Tenis, serà el torn del Línia 22, el cuer de la categoria i que segueix sense conèixer què és sumar punts en aquesta competició. Una jornada assequible pels blau-i-negres, que no es poden permetre fallar contra el rival més fluix de la lliga. El partit es jugarà a dos quarts d'una del migdia al camp Martín Colomer.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.