El PHC Sant Cugat recupera el somriure amb un triomf que el permet creure en la permanència


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat suma un important triomf (2-1) davant el CP Vic a la jornada 24 d'OK Lliga. Una victòria molt treballada que permet als santcugatencs continuar somiant amb la permanència. Els de Joan Carles Vadillo estan a cinc punts de la salvació quan resten 15 punts en joc. Cesc Maideu i David Yepes han estat els golejadors vermell-i-negres.

Els santcugatencs han començat dominant el partit i creant ocasions, però ha estat el CP Vic el que s'ha avançat mitjançant Tirso Gómez en una de les primeres arribades dels vigatans. Els locals no s'han posat nerviosos i poc a poc s'han anat fent amb el control del joc, amb arribades i ocasions per empatar. Ha estat Cesc Maideu qui ha posat les taules en el marcador culminant molt bé un mà a mà contra el porter. Una diana que feia justícia al domini santcugatenc.

En el segon temps les forces s'han igualat i els visitants s'han tret el domini vermell-i-negre de sobre, tot i que de nou els de Joan Carles Vadillo han pogut marcar per certificar la remuntada amb un gol de David Yepes que ha fet embogir el pav 2. Quedaven molts minuts per davant i els vigatans han estirat línies buscant l'empat. Han gaudit de diverses ocasions i s'ha arribat al final del partit amb els intents del Vic d'empatar un matx que finalment s'ha emportat un Patí Hoquei Club Sant Cugat que ha celebrat la victòria a la pista, conscient de la seva importància.

Ara ve el descans de Setmana Santa i a la tornada els santcugatencs visiten el Noia Freixenet, en una nova final per poder aconseguir la permanència.






Joan Carles Vadillo

No sé si ens salvarem. Però tenim un registre de joc molt establert i a vegades ens serveix i d'altres no. Seguirem aquesta línia de joc, i esperem que ens pugui servir per aconseguir bons resultats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.