El Junior no pot materialitzar el quart triomf seguit i empata davant un Egara combatiu

Les blau-i-negres trenquen la bona dinàmica de les darreres jornades amb un punt insuficient per assaltar la segona plaça de la taula


  • Comparteix:

Les santcugatenques són terceres a la classificació / Foto: Cugat.cat

Les santcugatenques són terceres a la classificació / Foto: Cugat.cat

El femení del Junior d'hoquei herba empata (1-1) davant l'Egara a la 16a jornada de la Divisió d'Honor. Les de Joan Vidal no han pogut sumar la quarta victòria consecutiva davant un equip que els hi ha complicat molt les coses. El Junior hauria pogut assaltar la segona plaça de la classificació després de l'empat entre el Club de Campo i el Polo, primer i segon classificats, però amb aquest empat segueix tercer amb 32 punts.

Si bé l'Egara és un dels equips que ocupa la part baixa de la taula, el Junior sempre sua per superar les egarenques. Les de Terrassa s'han fet fortes a casa, han dut la iniciativa i han fregat el triomf davant les blau-i-negres. Les de Sant Cugat finalment han forçat l'empat per sumar un punt insuficient per assaltar les places de la part alta de la taula.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.