Així arriba el Patí Hoquei als partits finals de la temporada a Ok Lliga

Els de Joan Carles Vadillo han de disputar cinc partits, tres d'ells amb rivals directes, per intentar certificar la permanència


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat.cat

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat.cat

El Patí Hoquei Club Sant Cugat afronta els últims cinc partits de la temporada en la seva estrena a Ok Lliga amb el somni d'assolir una permanència que, de moment, es vaticina complicada. Els de Joan Carles Vadillo disputaran tres duels directes que determinaran si els vermell-i-negres continuaran un any més a la màxima divisió estatal d'hoquei patins. Actualment, l'equip és penúltim amb 20 punts, a cinc de la permanència.

Noia Freixenet - Patí Hoquei Club Sant Cugat
Aquest cap de setmana els de Joan Carles Vadillo visiten la complicada pista del Noia, el tercer classificat de la lliga. El partit es jugarà a dos quarts de sis de la tarda.

Patí Hoquei Club Sant Cugat - Citylift Girona
El primer duel directe el disputarà l'equip davant els gironins, que són quarts per la cua amb 23 punts i l'equip que encapçala la zona de descens. Un partit que es jugarà al pav2 de la Rambla del Celler el 4 de maig a dos quarts de nou del vespre.

Pas Alcoy - Patí Hoquei Club Sant Cugat
A l'antepenúltima jornada de la competició, els vermell-i-negres visitaran la pista del cuer, l'Alcoy, amb l'oportunitat de sumar tres punts d'or. El duel es jugarà a un quart de nou del vespre.

Patí Hoquei Club Sant Cugat - Igualada
Els santcugatencs rebran la visita de l'Igualada, cinquè classificat. Partit complicat pels de Joan Carles Vadillo, que es veuran les cares amb un dels equips capdavanters del grup. El partit es jugarà a dos quarts de nou del vespre al pav2 de la Rambla del Celler.

Lloret - Patí Hoquei Club Sant Cugat
El Patí Hoquei posarà el punt final a la temporada a la pista del Lloret, que actualment ocupa l'última plaça de salvació amb 25 punts. Un duel que es vaticina vital pels vermell-i-negres i que es jugarà a les vuit del vespre l'1 de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.