El Patí Hoquei Club Sant Cugat frega la proesa però de nou es queda a les portes davant el Noia

Els vermell-i-negres han rebut un gol a les acaballes del partit i han estat incapaços d'aixecar un marcador desfavorable

Els santcugatencs tenen la permanència a cinc punts / Foto: Cugat.cat

El Patí Hoquei Club Sant Cugat es queda de nou a les portes de puntuar amb una derrota fatídica (4-3) davant el tercer classificat, el Club Esportiu Noia Freixenet, a la 26a jornada de l'Ok Lliga. Els de Joan Carles Vadillo tornen a patir la cruesa dels minuts finals tot i signar un bon paper a la pista d'un rival de la part alta de la classificació. Els vermell-i-negres són penúltims amb 20 punts, a cinc de la permanència quan només resten quatre jornades de lliga.

Tot i el bon paper dels santcugatencs a la primera meitat ha estat el Noia qui ha dut la iniciativa en el marcador. Els locals s'han avançat de la mà de Xavier Costa i els de Vadillo han replicat tres minuts més tard gràcies a una diana de Jordi Gabarra. A través d'un penal el Noia ha fet el 2 a 1 amb el que s'ha arribat al descans.

No s'havia disputat ni un minut del segon temps que els locals han colpejat de nou amb el tercer, obra d'Humberto Da Silva. La reacció santcugatenca, però, ha arribat a través dels estics de Pau Gilabert, de falta directa, i de nou Jordi Gabarra han posat les taules en el marcador.

Ara bé, a falta de vuit minuts pel final el Noia ha fet el 4 a 3 definitiu. Els homes de Joan Carles Vadillo han generat ocasions per remuntar el duel però no han estat encertats de cara a porteria.

La setmana que ve els santcugatencs tenen una altra final davant un rival directe, el Citylift Girona.